Wie?

Feel Relax Massages?

Hallo, mijn naam is David. Ik ben altijd al verzot geweest op massages. Zowel in het geven van massages als het krijgen ervan. Ik heb het bijna meegekregen met de paplepel, laten we het zo stellen. Maar ik heb nooit echt de kans gehad er iets mee te doen of er maar bij stil gestaan dat ik dit ging verder uitbouwen naar een echte passie! 

Maar in 2016 ging mijn lichtje knipperen en volgde ik een cursus Zweedse massage...

Tot nu toe bied ik u alleen relaxerende en Zweedse massages aan. 

WAT IS ZWEEDSE MASSAGE?

De Zweedse massage wordt dikwijls beschouwd als de basis van alle massages en in het westen wel de bekendste massagevorm. Ondanks zijn relaxerende werking is het effect toch eerder verkwikkend. De inwerking op de spieren is dieper dan een gewone relaxatiemassage.
Op z'n Zweeds maak je langzaam glijdende bewegingen, kneed je met de bloedsomloop mee richting hart om de bloedsomloop te stimuleren.
Niet alleen de oppervlakkige huid wordt behandeld, ook de gewrichten worden gemasseerd. Ook daardoor kan de bloedsomloop worden gestimuleerd, ontspanning worden teweeggebracht en bewegingen vergroot. Een Zweedse massage is een tamelijk stevige.
Om makkelijker te kunnen masseren wordt een massageolie gebruikt.

 

De Zweedse massage is ook geschikt voor iedereen met beperkte pijnen of blokkades. Zit u in deze situatie, is het aan te raden eerst contact op te nemen om zo te bespreken of ik met de Zweedse massage uw pijn of blokkades kan verhelpen.

 

Het is ook eveneens voor iedereen die gewoonweg een diep ontspannende massage wil krijgen!

© 2017 by Feel Relax Massages.  Proudly created with Wix.com

    This site was designed with the
    .com
    website builder. Create your website today.
    Start Now